• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Veerle Pappaert


Veerle Pappeart (1970) ontwikkelde zich afgelopen 20 jaar tot een gerespecteerd trainer en coach. Als consultant in verandertrajecten was zij betrokken bij grote projecten bij o.a. Sanoma Magazine, Coca Cola, Colruyt, Nawas (Oman), Batelco (Bahrein), Exxon Mobile, VF Europe, VRT en Vlerick Management School.

Zij woont in België en is internationaal georiënteerd en werkt daardoor even zo gemakkelijk met de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Ze heeft een Master Communicatie en bachelor PR en heeft zojuist een opleiding groeps-coaching gevolgd.
Haar expertise vertaalt zich in een professioneel klankbord zijn voor managers, leidinggevenden en medewerkers op het gebied van leiderschap, communicatie en samenwerken. Dit bij diverse organisaties en bij voorkeur voor groepen. Ze is ondernemend, communicatief vaardig binnen verschillende culturen en zij vindt gemakkelijk aansluiting.
 
Naast haar reguliere werk is ze actief in gemeenschapswerk, betrokken bij (internationale) jongeren projecten. Ze heeft een passie voor reizen, houdt van lezen, zingen en yoga.

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com