• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Jeen de Spa

Jeen de Spa (1966) is trainer, coach en counselor voor leidinggevenden en managementteams. Hij verzorgt programma’s voor internationaal opererende organisaties en trainingsbureaus zoals TIAS en TSM Business School. Hij werkte van 1989 tot 2002 in de ICT. Zijn speelveld bestond vooral uit projecten en veranderingsprocessen waarin hij al snel een leidinggevende rol kreeg. Naast zijn werk volgde hij diverse opleidingen waaronder HBO bedrijfsinformatica en opleidingen op het gebied van project- en verandermanagement. Die kennis en ervaring kwamen goed van pas in zijn functie als trainer en consultant bij Cap Gemini Ernst & Young. Naast bestuurlijke informatievoorziening en bedrijfskunde bestrijkt zijn opleidingscurriculum inmiddels ook de gebieden didactiek, NLP, Transactionele Analyse, Gestalt, Systemisch werk, teamontwikkeling, Rationeel Emotieve Therapie en Psycho-analyse.

Zijn uitgebreide scholing en training in het vakgebied van managementontwikkeling en psyche-educatie stelt hij met veel enthousiasme ter beschikking om oplossingen te vinden voor management- en organisatievraagstukken. Jeen’s aanpak tijdens zijn programma’s wordt gekenmerkt door zijn doortastendheid, humor, creativiteit en directheid.

 "Ik ben geboeid door keuzes. Loop je ergens van weg? Of ga je het aan? Neem je jouw eigen grenzen serieus?  Of sta je daar liever niet bij stil? Is het jouw  weg? Of die van een ander? En waarom? Ik heb veel mensen een zetje in de rug gegeven bij hun zoektocht naar autonomie in leiderschap. Doorgaans  bestaat die weg uit het hervinden van persoonlijk leiderschap, je eigenheid. Het gaat er tenslotte om hoe goed je jezelf kent, hoe je accepteert wat er is, en  welke keuzes je daarna nog maakt in al die eigenheid. Ik sta in mijn programma’s voor managementontwikkeling telkens weer met voldoening en verbazing te kijken naar de uitwerking van deze inzichten op mijn klanten."

Joomla Templates - by Joomlage.com