• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Bart Kiene

Bart Kiene (1947) is acteur, regisseur en bevlogen docent.
Hij acteerde als vaste speler bij het Nationaal Toneel en Toneelgroep Baal en was artistiek leider van theatergroep Nijinsky. Hij nam deel aan de artistieke leiding van de Toneelschool&Kleinkunstacademie in Amsterdam en was tot 2014 Artistiek leider van de Acteerschool Rotterdam. Voor de Toneelschool & Kleinkunst academie was hij lange tijd vast docent ‘Spel en stem’.

Hij werkt nu als regisseur en acteur bij de Rotterdamse groep Mooiweerenzo en is dit seizoen verantwoordelijk voor de regie van De Vrek van Moliere, La Musica van Duras en het zelfgeschreven stuk Koffer. Daarnaast is hij acteur in Reigen van Schnitzler, Lulu van Wedekind en Kunst van Reza.
Bart is daarnaast docent bij ACTOP ( Amsterdam ) en gastdocent bij de Theaterschool Amsterdam.
Ik geef veel workshops ‘Houding en stem’ bij de Baak in Noordwijk, Beukelaargroep in Noordwijk en werk graag met Jeen en Simone de Spa.

Bart is een bevlogen persoonlijkheid. Hij weet je op heel eigen wijze te motiveren, stimuleren en prikkelt je je eigen grenzen t.a.v. je houding en presentatie te onderzoeken en te ontdekken.

Simone de Spa: "Werken met Bart is werken aan je persoonlijk leiderschap. Alsof je met je houding, presentatie en gedrag antwoord geeft op onuitgesproken vragen uit je publiek".

Joomla Templates - by Joomlage.com