• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

André Jansen

                                                                                                                                                                   

André Jansen (1964) begeleidt al sinds 1998 mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als leidinggevende bij ABN AMRO stuurde hij op de optimale inzet van ieders kwaliteiten en talenten om een maximale bijdrage aan het bedrijfsresultaat te realiseren. Als coach en consultant helpt hij zijn cliënten bij het vinden van hun persoonlijke essentie om van daaruit hun werk of bedrijf vorm te geven. Sinds 2005 laat hij zich daarbij ook inspireren door zijn spirituele ontwikkeling en creëert André een mix van aardse nuchterheid met de ondersteuning van het Universum, God, Boeddha of hoe een ieder dat ook wil noemen.

 De rode draad in mijn leven is de ontdekkingsreis naar mezelf. Mijn grootste verlangen was altijd om helemaal mezelf te kunnen zijn in mijn privé- en werkrelaties. Als coach en consultant heb ik me gespecialiseerd in de vraag hoe je vanuit je persoonlijke essentie vorm kunt geven aan werk. Wat is je grootste passie en hoe vertaal je dat als werknemer of ondernemer in je werk of je bedrijf?
Vanuit mijn bedrijf Community Cirkels begeleid ik coaches en therapeuten bij het creëren van een succesvolle praktijk vanuit hun zielsverlangen. Vanuit mijn achtergrond als stressconsultant begeleid ik bedrijven en particulieren bij stresspreventie en burnoutherstel. Leren leven en werken vanuit je ware aard is ook hier een cruciaal aspect van mijn ondersteuning.

Daarnaast werk ik met mensen die in privé of werk op zoek zijn naar meer vervulling en hulp zoeken bij het ont-dekken wie ze werkelijk zijn en hoe ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren.
Als je jezelf kunt zijn in alle situaties en met alle mensen dan merk je dat alles moeiteloos stroomt en dat je enorm veel energie krijgt van wat je doet; je leeft als het ware steeds met de stroom mee!

Zijn klanten noemen vooral zijn rust, wijsheid en humor als kwaliteiten in zijn werk. ‘Bij André voel ik altijd de ruimte om echt mezelf te mogen zijn, met al mijn plussen en minnen. En daardoor kan ik ontdekken wie en wat ik ten diepste wil met mijn leven.’

‘Wat wil je later worden als je groot bent? Mezelf!’

Joomla Templates - by Joomlage.com