• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Blog Internationale vrouwendag: Ladies release your Sabrosura!

Internationale vrouwendag 8 maart 2018

Vandaag op internationale vrouwendag herdenken we de dag waarop de eerste staking plaatsvond, op 8 maart 1908 in New York. Deze staking vormde het begin van de emancipatie van vrouwen en de strijd tegen vrouwendiscriminatie. Ooit begonnen als dag om actie te voeren. Tegenwoordig een dag waarop we meer dan anders even stil kunnen staan bij ons zelf, wij vrouwen. Of het nou gaat om vrouwenrechten, kansen,  carrière, dromen. Voor mij is het een dag van bezinning en me laten verrassen wat er aan beelden, berichten en contacten op me af komt.

Een bericht kwam voorbij en bij het zien van dit filmpje werd ik direct geprikkeld in mijn vrouwelijkheid, mijn Sabrosura. Cuba, de klanken, bewegen en shinen.  Het ‘Power of the Sabrosura’ programma van Lifecoach, auteur en professioneel danseres Chen Lizra dompelt je onder in de betoverende Cubaanse straten en levendige cultuur. Het programma is ontworpen om te ontsnappen aan het drukke tempo van alle dag en je vrouwelijke kracht te (her)vinden.

Voor wie?
Herken je het gevoel van gemis aan liefdesenergie voor je zelf? Je aandacht is zo naar buiten gericht, op werk, op je gezin alsof het steeds lastiger wordt om jouw Zelf aan de hand mee te nemen in de dagelijkse beslommeringen? Een verlangen om er eens uit te breken, alleen op het vliegtuig te stappen en jezelf onder te dompelen in een andere wereld en daar je eigen vrouwenkracht te hervinden? Maar dat je je geremd voelt door schaamte- en schuldgevoelens en het uiteindelijk een stil verlangen is geworden? Kijk dan eens naar dit filmpje, het  programma van Chen Lizra is een trigger:

THE POWER OF THE SABROSURA: Hervind jouw vrouwelijkheid

Voor jou!

Release your Sabrosura!

In een fractie van een seconde kon ik me inbeelden hoe dit zou kunnen zijn. Voor mij, voor jou, voor vrouwen die een deel van hun vrouwelijkheid hebben verloren, weer willen terug vinden of het nog intenser willen beleven. Je vrouwelijkheid, eros, anima verder ontwikkelen. Ik zie ons al naar Cuba vertrekken….en zie tegelijkertijd dat die drempel wellicht te hoog is.

Ik bedacht dat het gaat om de intentie, het vinden van jouw vrouwelijkheid en dat de vorm dus ook anders kan, laagdrempeliger. Dichter bij huis, korter van huis maar wel in de Cubaanse sfeer en waarin jij je een dag kan onderdompelen en krachtiger en blijer vandaan komt. 

Inspiratiedag

Op de langste dag van het jaar, 21 juni a.s. organiseer ik een inspiratie dag voor vrouwen die op zoek zijn naar hun vrouwelijke energie, hun kracht willen ontwikkelen en plezier willen beleven in de sfeer zoals in het filmpje. Ook voor jou, voor elke vrouw die zich hierin herkent, of je nou dertiger of zestiger bent: release your Sabrosura!!

Ben je getriggerd en wil je graag een stap zetten naar jouw Zelf? Je sterke en sensuele vrouwelijke kracht terugvinden die diep van binnen is weggestopt? Pak het moment en meld je aan.

Ik ben die dag jullie coach en ik kijk er naar uit!

Meer weten? Stuur een bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ik begeleid o.a. vrouwen die worstelen met een laag zelfbeeld waardoor zij steeds onzichtbaarder lijken te worden. Met mijn aanpak weet ik hun te prikkelen zichzelf weer te re-stylen op hun binnen en buitenkant waardoor hun eigenheid weer zichtbaar wordt.


De ware koningin
is vrij van koningschap.
Haar licht straalt zonder zon en maan.
Wie haar wezen als schat draagt,
is zelf die schat.

(vrij naar Rumi)

Ik zie je graag in junii, tot dan!

Simone de Spa 

 

 

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com