• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Referenties

Directeur/eigenaar (M): Ik stond op een belangrijk moment in mijn carrière als CFO partner om een nieuwe richting in te gaan in mijn werk als consultant en mens. De beslissingen die ik overweeg zijn naar mijn idee nogal intuïtief. Het coachingstraject wilde ik graag inzetten om mijn situatie beter te begrijpen en beter na te denken over de beslissingen en zodoende de richting die ik overweeg uit te dagen, zo nodig bij te stellen en over te gaan tot actie. In elk gesprek hebben we 1 of 2 heel wezenlijke vragen benaderd en besproken die perfect aansloten bij mijn coachingsvraag. Ik ben zodoende na elke sessie naar huis gegaan met prachtige en heel wezenlijke vragen die ik mezelf moest stellen. De antwoorden heb ik stap voor stap voor mezelf nu geformuleerd. Ik ga nu echt een aantal beslissingen doorzetten omdat ik er nu van overtuigd ben dat die heel goed voor zijn. Heel fijn!

Effectiviteit van Simone, mijn coach: zeer hoog. Ik vond het heel leuk en inspirerend doe Simone gebruik maakt van een aantal ideeën om onze gesprekken een voor mij begrijpelijke structuur en focus te geven. Het was ook heel fijn om te ervaren de kwaliteit en impact van ons gesprek leidend was en de door Simone voorgestelde agenda daarin heel volgend en ondersteunend was. Dat heeft er naar mijn idee ook voor gezorgd dat mijn coachingsvraag continue centraal stond en de opbrengst van onze gesprekken voor mij heel was. Ik kijk ernaar uit om met Simone eind jaar weer een aantal vervolggesprekken te gaan doen om terug te kijken op wat ik heb bereikt en waar we op kunnen resp. moeten bijsturen. Heel erg bedankt voor je goede hulp in dit proces. Zonder jou had ik het resultaat absoluut niet kunnen bereiken.       

Verkoopleider en mede-eigenaar (M) In een periode waarin ik overbelast ben geraakt kreeg ik het advies om contact op te nemen met Simone. Het contact met Simone voelde direct goed en de drempel om met haar te gaan samenwerken was inderdaad heel laag!

Voor mij voelde de samenwerking met Simone direct heel vertrouwd en veilig. Zij heeft mij eerst geleerd weer te ontspannen waardoor ik de wereld weer helder zag. 
Daarna zijn we samen aan de gang gegaan om de oorzaak te vinden van het feit dat ik overbelast ben geraakt.
Door diverse modellen te gebruiken heeft Simone mij nieuwe inzichten gegeven over de manier waarop ik beslissingen neem tijdens het uitvoeren van mijn werk maar ook in mijn privé situatie. 
Hierdoor kan ik weer fris en fruitig aan de gang en ben ik mijzelf bewust van mijn eigen valkuilen.
Simone, heel erg bedankt voor je hulp hierin! Ik wil je hierbij dan ook aanbevelen bij iedereen die zich enigszins beroofd voelt van zijn energie en soms zijn leven niet meer helder voor ogen heeft.

Communicatieadviseur bij woningcorporatie: (V): Nadat een collega van mij een coachingstraject bij Simone had gevolgd werd ik hoe langer hoe enthousiaster. Ik zag bij hem de vorderingen en dacht: 'dat wil ik ook'! Ik heb bij Simone dus net mijn coachingstraject afgerond. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me op m’n gemak en in zo’n vertrouwde omgeving, dat ik het achterste van m’n tong kon laten zien. Simone is een warme persoonlijkheid en weet met gerichte vragen precies de vinger op de “zere plekken” te leggen. Toen zijn we er dan ook vol voor gegaan. Heb veel van haar geleerd en vooral veel over mezelf geleerd. Simone heeft me doen laten inzien dat het ook weer anders kan en dat probeer ik nu in de praktijk toe te passen. Ik merk zelf al dat ik enorme stappen heb gemaakt en nu het nog blijven toepassen. 

Simone, nogmaals hartelijk dank en ik kan het iedereen aanraden om deze stap te zetten.

Assistent hoofd boekhouder (M): In relatief korte tijd heb ik veel bereikt. Als ik kijk naar hoe ik daar de eerste keer binnen kwam en hoe ik weg gegaan ben bij het laatste gesprek dan zit daar een wereld van verschil tussen. Wat ik zo goed vind aan Simone is dat zij zeer goed kan analyseren wat er gebeurd is en wat dat met je gedaan heeft en nog steeds met je doet. Daarnaast legt ze heel goed uit wat je kunt doen om de dingen in positieve zin te veranderen. Deze scherpe analytische kant combineert ze met een menselijke, warme benadering. Hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak en durfde ik te praten over de pijnlijke zaken in mijn leven. Het praten werd gecombineerd met het doen van enkele oefeningen die mij hielpen de rust in mijzelf te vinden wat ervoor zorgde dat ik mijzelf meer in balans voelde. Met de inzichten die ze mij gegeven heeft, heeft ze mijn neus weer in de goede richting gezet. Dit, in combinatie met enkele oefeningen die ik kan toepassen, voelt voor mij dat ik weer op de goede weg ben en ik ben ervan overtuigd dat als ik hier aan vast houd, ik ook in de toekomst beter met situaties zal kunnen omgaan.

Hoofd Vastgoed Woningcorporatie (M): In het afgelopen half jaar heb ik op mijn eigen initiatief een traject doorlopen om mijzelf te verbeteren in o.a. het reageren naar anderen en bepaalde gesprekssituaties te herkennen en als zodanig hierop beter en juist te reageren. Ik heb daartoe doelen vastgesteld en naarmate de bijeenkomsten bij jou vorderden, is er aan die doelen gewerkt en zijn ze gehaald. Ik kijk terug op een uitermate plezierig en zinvol traject. Je hebt mij op zorgvuldige wijze laten ontdekken dat veranderingen in gedrag mogelijk zijn. Door terug te gaan in de tijd, door ‘op reis’ te gaan, door mij mijn persoonlijke kenmerken te laten ontdekken en door te oefenen. Je deed dat op een knappe en ontspannen wijze en coachte mij hierin echt. Ook door mijzelf in te laten zien dat gedrag op een moment in mijn leven is ontstaan. Dat was verhelderend. Aan de hand van mijn persoonlijkheden/kenmerken zijn we weer gaan opbouwen. Door die bewustwording is er een proces op gang gekomen wat mij helpt in mijn dagelijkse werk en ook privé leven. Je gaf mij vertrouwen en dat vertrouwen was wederzijds. Dat vind ik niet alleen heel fijn, maar ook heel knap en wil je daar dan ook voor bedanken.

Manager Traffic & controle (V): Ik heb inzichten gekregen in eigen handelen maar ook in het handelen van anderen en mijn reactie daarop. Inzicht waarom ik op bepaalde type personen anders reageer dan dat ik van mezelf gewend ben of zou willen reageren. Waardevol voor mijn verdere toekomst en mijn inzet in mijn huidige functie. De coach heeft goed gekeken naar mijn kunnen, behoefte en actuele 'staat' waardoor de effectiviteit erg hoog was. Het toepassingsgebied was dynamisch gemaakt zodat er een groei was in het coaching traject. Dat is goed toegepast.

Medewerker Debiteurenbeheer op de Centrale Administratie (V):
Ik zat ziek thuis met burn-out klachten vanwege de situatie op mijn werk. Ik had vanaf dat moment al gesprekken lopen bij de praktijkondersteuner van mijn huisarts en volgde ook een e-learning traject. Mijn HR manager stelde daarnaast een een coachingstraject voor omdat ik het gevoel had niet genoeg te hebben aan de gesprekken bij de praktijkondersteuner, die waren toch wat te oppervlakkig. Tijdens die periode had ik gesprekken, thuis werkte ik een verslag uit en moest ik een nieuwe opdracht voorbereiden. Deze opdrachten gaven mij een beter inzicht over hoe ik in elkaar steek,en waarom ik dingen op een bepaalde manier doe.  Ook kreeg ik veel praktische tips mee hoe ik met mijn klachten kon omgaan. Ik heb hier veel aan gehad, en voelde me langzaam aan weer beter, kon meer dingen aan en had het gevoel dat het nu echt de goede kant opging.  Re-integreren op mijn werk vond ik in het begin best zwaar, maar ook hier gaf Simone mij tips en hield zij in de gaten dat het goed bleef gaan. Concreet gezien heb ik een aantal dingen geleerd, waar ik me nu beter van bewust ben en die ik ook toepas zowel thuis als op mijn werk: ik heb mijn grenzen beter leren kennen en leren aangeven, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, en leren vertrouwen op mezelf. En dat ik goed in de gaten moet blijven houden wat mij energie kost, en wat mij energie geeft. Ik heb hierin een betere balans gevonden en ben mij er meer van bewust. 

Ook heb ik geleerd om meer zichtbaarder te zijn: mezelf meer te laten zien. Ik ben goed hersteld van mijn burn-out klachten, uiteindelijk voel ik mij nu zelfs beter als voordat ik uitviel op mijn werk. Ik vond de samenwerking met Simone erg plezierig. De gesprekken maakten bij mij vaak emoties los, en daar ging zij respectvol en zorgvuldig mee om.  De opdrachten waren zinvol en gaven mij helderheid over bepaalde situaties die ik moeilijk vond. Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf, wie ik ben en waar ik nog aan wil werken om mezelf beter te laten zien. Al met al kan ik zeggen dat het coachingstraject mij erg goed heeft gedaan.

Recruiter (M): Mijn doel te bereiken met dit traject is plezier vinden in het werk en werken aan verbetering van mijn communicatieve vaardigheden. Ik vond het zeer prettig communiceren met Simone, ze is scherp in haar communicatie en onderbreekt me regelmatig om de focus te houden op het onderwerp, aangezien ik wel de neiging heb om af te dwalen en door te blijven babbelen. Daarnaast luistert ze goed en mede daardoor komen we steeds dichter bij de kern. Simone is een prettig klankbord die mij aan het denken zet en mij daardoor nieuwe inzichten geeft in mijn “zijn”. Ze geeft huiswerk om verder te blijven werken en na te denken over mijn ontwikkeling. Verder geeft ze mij veel handvatten om mee te werken, die in de praktijk goed toepasbaar zijn. Simone is zeer betrokken en daarnaast ook professioneel, ondanks dat we elkaar al kennen uit het verleden weet ze toch de afstand te bewaren en geeft ze mij absoluut het gevoel betrokken te zijn. Na afronding van het traject is er ongeveer een maand later nog een bel afspraak om verder te praten over hoe het nu gaat. Al met al zeer een zeer prettig “droombaan” traject door lopen met Simone, ondanks dat ik mijn droombaan (nog) niet heb, zit ik lekkerder in mijn vel en wel onderweg richting mijn droombaan.

Project Manager (M): Vanaf de start van de coaching is er een zeer prettige interactie tussen Simone en mij. In de gesprekken wordt er direct in gegaan op zowel de inhoud van bijvoorbeeld de terugkoppeling van de oefeningen als op de wijze van de communicatie. Dit gebeurt in een prettige veilige omgeving/sfeer. Er is alle ruimte om opmerkingen / adviezen / constateringen/etc. te verwerken (even stilte). Ik voel mij volledig in mijn waarde gelaten. Ook de vinger leggen op de zere plek(ken) gebeurde in een hele prettige sfeer. De aanpak van en in de gesprekken, de interactie, oefeningen en terugkoppelingen erop, voldoen boven verwachting.

Het effect van dit traject is dat ik nu in gesprekken veel meer verbinding heb met de toehoorders. Tijdens de gesprekken, juist ook met het management, ervaar ik meer de (emotionele) verbinding zowel bij het luisteren als spreken. Deze ervaringen en ook de resultaten die het geeft, zorgen dat ik duidelijk groei in mijn kracht en handelen. Tevens ervaar ik dat ik zaken duidelijk meer pro-actiever (weer) oppak. Dit versterkt mij en mijn positie, en natuurlijk mijn eigenwaarde, zelf vertrouwen!

Particulier: Het coachingstraject is een erg intensief traject geweest, waarin ik heel veel geleerd heb over mijzelf en waar mijn problemen vandaan kwamen. In de loop van het traject heeft ze mij geleerd hoe ik met bepaalde zaken overweg kan en kan loslaten, zodat ze mij niet meer belemmeren ook heeft ze mij veel handvaten gegeven om verder te blijven werken aan mijzelf. Ik heb de coaching van Simone als heel erg goed ervaren, ze wist precies te achterhalen waar mijn problemen zaten en heeft mij ontzettend goed begeleid in het aanpakken hiervan en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik vond haar een hele vaardige coach en haar technieken hebben bij mij heel erg goed gewerkt. Het gehele traject heeft mij veel meer opgeleverd dan ik van te voren had kunnen bedenken en dat geeft voor mij aan hoe goede coach Simone voor mij is geweest.

Senior beleidsmedewerker: Het heeft mij een sterke (zelf)bewustwording opgeleverd in conflictsituaties, blijf bij je zelf blijven in het denken en handelen en het betrekken/inschakelen  van je ‘tegenstander’ bij het oplossen van conflictsituatie heeft (in mijn geval en in praktisch zin) uitermate goed  geholpen. Simone gebruikt veel en veel verschillende coaching methodes. Ze sloegen niet allemaal aan bij mij, ik weet niet of dit gebruikelijk is of zeer eigen aan Simone: ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar ze was onvermoeibaar om telkens iets nieuws te bedenken. De sessie starten met een de mogelijkheid iets te vertellen over recente ontwikkelingen heb ik erg gewaardeerd. 

Software ontwikkelaar: De coaching heeft in een voor de mij spannende tijd (werk en privé) geholpen om de juiste keuzes te maken. De gesprekken en oefeningen verhelderden mijn inzicht in mijn gedrag en in de reacties daarop van anderen. Ook een aantal maanden later heb ik, voor mijn gevoel, nog steeds baat bij de verkregen inzichten. Ik vind Simone de Spa een fijne coach. Ze heeft een goede mix van warme, persoonlijke, professionele en zakelijke eigenschappen. Bij  haar voelde ik mij veilig om weggestopte emoties te uiten, en te leren begrijpen.

Manager IT Salera Bounaanaa: "Als opdrachtgever heb ik Simone leren kennen als een echte coach die verstand van zaken heeft. Ze is zeer gericht op het mensaspect van het vak. In een coachingstraject is Simone niet bang om moeilijke vragen te stellen om zo een kandidaat te challengen. Hierdoor is de kandidaat in staat om zijn doelstellingen te realiseren. Dit sijpelt door in zowel het zakelijke als het privé domein. Mijn advies zet Simone in als coach/trainer en resultaat gegarandeerd!" 

HR manager Iris Stumme: "Als opdrachtgever hebben wij Simone niet als een ‘externe’ ervaren. AEPEX Business Consultants heeft ‘De lage drempel’ ingezet voor coaching en heroriëntatie op individuele basis. Het gemak waarmee zij zich aan een technische omgeving aanpast doet ze goed. Je krijgt tijdige, volledige updates tijdens het traject en een professionele afronding. Simone heeft laten zien ook buiten het stylingsspectrum een verdienstelijke coach te zijn. In korte tijd maakt ze contact en begeleidt ze de ander naar nieuwe inzichten. Haar stijl is empathisch maar direct, menselijk met oog voor de (privé en zakelijke) omgeving, open en betrouwbaar."

Lifecoach Mireille de Roo-Harteman: "Simone heb ik mogen ervaren als een krachtige coach die een persoonlijk proces positief ondersteunt. Ze volgt de weg en de wens van de coachee en voegt daar professionele en (niet te onderschatten) sfeerelementen aan toe om tot helpende inzichten en de zín te komen om je weg te gaan! Een fijne spirit, een prettige praktijkplek in Amersfoort (De lage drempel), waardevolle coaching met een mooi resultaat". 

Director Project Services (m): “Simone heeft me geholpen om op zoek te gaan naar de mogelijkheden om mijn organisatietalent nog beter te kunnen aanwenden. Daarbij effectiever te worden in communicatie, vaste patronen te doorbreken en kwaliteiten te gebruiken en aan te wenden om mijn of onze doelen te bereiken.” 

Medewerker Commercieel vastgoed (V): Vanwege reorganisatie  ben ik boventallig geraakt. Ik voelde mij tussen wal en schip gevallen en kreeg onvoldoende waardering voor de werkzaamheden die ik nog moest verrichten. Met tegenzin ging ik naar mijn werk, ik “moet" wel want ik had toegezegd tot eind van het jaar nog door te werken. Mijn lijf zei nee; op deze manier gaat dit niet langer, maar mijn gedachten zeiden ja want ik had nou eenmaal deze afspraak gemaakt.  Eenmaal bij De lage drempel kon ik mijn verhaal kwijt en gevoelens over de situatie uitspreken.  Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Soms is het namelijk fijn om met een persoon te praten die verder van jou en van jouw strubbelingen af staat. Simone luistert, heeft mij objectief advies kunnen geven hoe om te gaan met stress situaties en hoe ik mijn gevoel (beter) kan uiten op momenten wanneer iets niet OK is voor mij. Ik heb slechts 4 sessies gehad, maar heb het gevoel dat ik meer over mijzelf te weten ben gekomen, hoe ik beter met bepaalde situatie om kan gaan, eerder stilsta bij wat gebeurtenissen met mij doen en ben erachter gekomen hoe je sterker in je schoenen kan staan door te uiten wat je dwars zit. 

Project Manager (M): "De coaching sessies heb ik als intensief en soms confronterend ervaren, maar zeker een grote bijdrage tot zelfontplooiing… als je jezelf durft te stretchen en durft open te stellen. Er is mij een spiegel voorgehouden waardoor ik kanten van mij zelf heb leren zien die ik in het verleden heb ontkent en weggedrukt. Waar ik in het verleden vooral navigeerde op mijn ratio heb ik nu een veel betere balans met mijn emotionele ik. Daarbij merk ik  dat de interactie met mijn omgeving minder krampachtig is en minder energie kost. Zonder onze coaching sessies had ik deze stap niet kunnen maken".

Controllor (M): Omdat ik merkte dat ik tegen drempels opliep die mij belemmerden in mijn ontwikkeling ben ik met  een coach bij de Lage Drempel in gesprek gegaan. De gesprekken en oefeningen zijn verhelderend geweest en hebben mijn zelfkennis vergroot. Ik herken nu wanneer ik mijn ‘rem’ erop dreig te gooien en hierdoor kan ik mezelf sturen om niet op de rem te trappen, maar gas te geven. Dit gaat mij zeker helpen in mijn verdere ontwikkeling.

Werkvoorbereider Projectbureau (M): 'Ik kwam bij De Lage drempel naar aanleiding van een functioneringsgesprek op mijn werk, waarbij werd aangegeven dat ik niet assertief genoeg was. Ik begon als iemand die zich erg veilig in zijn schild (schildpad) voelde en zich op deze manier niet bewust was van zijn “angsten” en wat deze angsten allemaal mij deden qua uiting naar andere mensen toe. Ik werd gaandeweg het traject  me steeds meer bewust van mijn onderbewustzijn en op deze manier kwam ik mijn angsten tegen.
De angsten zijn helemaal niet “nodig” en door hier aan te werken kom ik steeds meer uit mijn schild, waardoor ik me beter kan en durf te uiten en hierdoor makkelijker en met meer vertrouwen gesprekken aandurf waarin ik niet meer in mijn schild hoef te kruipen. Ik zal deze ervaringen altijd in mijn achterhoofd meenemen bij alles wat ik doe, en diverse oefeningen nog regelmatig thuis doen. Collega’s en mensen om me heen merken dat ik veranderd ben in positieve zien. Ik durf veel meer en in gesprekken kom beter over. Ik heb de sessies als zeer positief ervaren. Simone, ik wil je bij deze nogmaals hartelijk danken voor alles wat dit met mij heeft gedaan en het me bewust maken van het onderbewuste'.

Manager retail (M): "Ik vond het moeilijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Simone heeft me geholpen door mij inzicht te geven in mijn gedrag en overtuigingen, en, minstens zo belangrijk, ze heeft me ook een aantal praktische middelen aangereikt hoe ik hier mee om kan gaan. Wat ik erg goed van Simone vindt is dat ze goed luistert naar je vraag en de aanpak van de sessies laat afhangen van de vraag"

Project Manager vastgoed (M): De insteek was voor mij het doorbreken van belemmeringen. " We hebben op prettige wijze al mijn puzzelstukjes passend gelegd. Het plaatje dat dat opleverde heeft mij inzicht gegeven in hoe ik ben, waarom ik zo ben en hoe ik wil zijn. Deze coaching was zowel zakelijk als privé één van de meest waardevolle investeringen."

Manager Handelsregister (M): '"Een prima traject dat mij een andere zienswijze geeft op problemen die zich voordoen. Problemen lijken soms onoplosbaar omdat deze terug blijven komen. Het (tijdelijk) doorschuiven en rechtvaardigen van deze problemen door deze als maar weer te beredeneren (teruggaan in de tijd) maakt dat deze niet worden opgelost. Een familie opstelling met representanten (personen, poppen of anders) symboliseren de huidige situatie en geeft direct aan waar het probleem zit. Loslaten van oud zeer, acceptatie en uitspreken hoe je verder wilt is zeer leerzaam. Ik heb de counseling als zeer bijzonder, persoonlijk, leerzaam, verrijkend en warm ervaren! Dank je wel Simone!'

Coach/therapeut (V): Simone staat vol in het leven. Ik herken mezelf daarin en dat vind ik prettig. Ik durf bij haar kanten van mezelf te laten zien die ik jaren verborgen had. Ik kan met haar lachen en huilen. Ze is heel lief en kan ook pittig zijn. Precies wat ik nodig had om uit mijn onzekerheid en negativiteit te komen. Ik ben dankbaar voor de mooie ontmoetingen en zal wat ik geleerd heb bij haar altijd blijven koesteren.

Project Manager (M): Bij De lage drempel ben ik een ontdekkingsreis begonnen naar wie ik ben. Door middel van de sessies heb ik veel meer inzicht in mijzelf gekregen. Gevoelens van mij zelf kunnen tonen, me zelf open stellen, en benoemen van emoties was zeer moeilijk. Voor mij een grote drempel, en zeer confronterend. Het gaat gepaard met pijn en verdriet, maar heeft mij heel veel gebracht.
Vooral het leren zien van “maskers” bij mijzelf, maakt dat ik nu ook veel breder naar anderen kan kijken. Wat doet mijn gedrag met een ander, en wat is daar mijn reactie op. Het is ontzettend mooi om dit te zien en te begrijpen. Het blijft mij elke dag weer verbazen.
Hierdoor ben ik beter in staat om in contact met anderen te blijven. Simone bedankt.

Business unit manager facility services (V): 'Ik heb het traject als zeer plezierig ervaren, het heeft me meer inzicht gegeven en laten nadenken over bepaalde zaken. De gesprekken met Simone zijn altijd binnen mijn grenzen gebleven maar hebben er wel voor gezorgd dat ik  grenzen heb op durven zoeken'.
Het is voor mij een prima opstart geweest naar  de volgende stap in mijn ontwikkeling.

Directeur/eigenaar/oprichter instituut (V): Ik heb Simone ervaren als een vakvrouw die op verschillende lagen kijkt naar uiterlijk en innerlijk. Ik ben blij dat ik mezelf deze sessies met haar gegund heb. Behalve de (h) eerlijke aandacht heb ik er veel van opgestoken. Ik ga nog een poosje doorgroeien in mijn nieuwe levensfase en zeker met meer flair dan ik ooit kon dromen. Ik denk dat het klopt, dat als je ouder wordt, het juist belangrijk is om meer aandacht aan jezelf te besteden. Dan kunnen we stralend oud worden…

De sessies die ik heb gehad met Simone bewaar ik als waardevolle herinneringen in mijn hoofd. Door haar gerichte coachende houding is ze in staat gebleken om mij met mezelf in contact te brengen en mijzelf beter te leren kennen. Deze inzichten helpen me om mijn plek ten opzichte van mijn omgeving bewuster in te vullen en daardoor een waardevollere persoon voor mijn omgeving te zijn. Dank daarvoor!

Dit coachtraject heb ik als zeer prettig ervaren, waarbij de open sfeer van de gesprekken, het luisterend oor en de technieken van ontspannen hebben bijgedragen aan het creëren van rust en zelfvertrouwen bij mij. Bedankt voor de ondersteuning en mochten er ontwikkelingen zijn die ondersteuning noodzakelijk maken dan zou ik graag nog een beroep op jullie willen doen.

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com