• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Onze visie

Iedereen is uniek en daarom zorgen wij ervoor dat wij onze diensten op maat kunnen aanbieden. Dat wil zeggen toegankelijk voor medewerkers, management en directie binnen het MKB maar ook voor de ZZP’er en de particulier houden wij met De lage drempel de drempel laag. Onze visie is dat iedereen bij ons terecht moet kunnen voor vragen/kwesties op het gebied van persoonlijke groei en dat we dat mogelijk kunnen maken. Dat doen wij door goed te luisteren naar wat men nodig heeft, echt nodig heeft. Wat is de vraag/behoefte van de medewerker, de manager of directeur/eigenaar? Welke condities zijn belangrijk voor hem / haar om deze weg in te kunnen gaan en wat is de vergoeding die hiervoor betaald kan worden? Die maatwerkgedachte werkt door in onze variabele tariefstructuur. innerlijke dremples zijn niet meetbaar in hoogte, enkel in weerstand


Wij verlagen de drempels, de volgende zet is aan jou.


Zo vinden wij dat coachen voor iedereen toegankelijk moet zijn. En dan bedoelen wij kwalitatief hoogwaardige coaching. En met iedereen bedoelen wij: bijvoorbeeld het MKB, ZZP’ers en Particulieren. Ook de bakker of de kapper om de hoek kan tegen een burnout aan zitten. Iedereen wil graag aan boord blijven en meedoen. Maar voor velen zijn de gangbare markttarieven te hoog gegrepen.

Hoe kan je deze mensen gezond en gemotiveerd aan boord houden met een coach die tarieven hanteert die passen bij de omzet van een kapper of een bakker? En laten we niet vergeten dat er ook bedrijven zijn met 2500 medewerkers die juist in economisch lastige tijden uit alle macht hun mensen aan boord willen houden, mensen mee laten groeien met de ontwikkelingen en op zoek zijn naar een betaalbare coach formule.

Voor particulieren is het niet anders. Hoe fijn kan het zijn om te klankborden met iemand buiten je eigen woon/werk omgeving over persoonlijke thematiek? Er speelt vaak genoeg om aandacht aan te schenken, gun jezelf aandacht voor jezelf, verwaarloos jezelf niet. Voor een preventieve check, je eigen APK hoef je immers niet naar de huisarts.Voorkomen is beter dan genezen. 

Wij geloven dat een ieder die dat wil, kan veranderen. Van goed naar beter of van disfunctioneel naar functioneel. Wanneer het gaat om trauma en imprint ervaringen, de littekens blijven maar je hebt de keuze om het aan te gaan. Elk gezond mens heeft het vermogen om naar zijn innerlijke stem te luisteren, te voelen en denken, autonoom te handelen. 

Joomla Templates - by Joomlage.com